Online Marketing / Website Design

Website Design

Inleiding

Wilt u een professionele, moderne website dat zich aanpast aan de toekomstige groei van uw bedrijf of organisatie? Ranxis kan u helpen met het opzetten van een website binnen de vrijheid van WordPress. Onze designers werken een design uit naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze de sfeer en het imago van uw bedrijf uitstralen. De websites werken zowel op desktops, tablets en mobiele apparaten zodat u voortaan geen bezoekers meer misloopt.

Wij maken niet zomaar een website, maar zorgen ervoor dat deze ook goed scoort op zoekmachines door implementatie van zoekmachineoptimalisatie en het aanmelden van de website bij de passende bedrijfslijsten.

webdesign


Proces

Stap 1: Bespreken van uw wensen

Bij het opzetten van een nieuwe website is het belangrijk dat u weet wat uw website nodig heeft. Tijdens deze fase in het belangrijk dat u weet voor welk doel uw website moet dienen: informatie over het bedrijf verkrijgen, producten verkopen via een e-commerce oplossing, gecontacteerd worden, prijzen die kunnen geraadpleegd worden, … Daarom bespreken we dit deel eerst in een inventarisatiegesprek. Naargelang de complexiteit en hoeveelheid ontvangt u van ons altijd eerst een kosten-baten-plaatje.

Stap 2: Inhoud verzamelen

Niemand kent uw bedrijf beter dan uzelf. Na het eerste gesprek levert u de inhoud aan die op de bepaalde pagina’s dienen te komen. Dit is vooral beschrijvende tekst, maar ook relevante foto’s zijn wenselijk. Ook hierbij kunnen wij ondersteuning bieden.

Stap 3: Nadenken over design

In de derde fase bespreken we de layout van de website, de huistijl en de pagina’s. Tijdens deze fase krijgt u al een goed idee hoe uw website eruit zal zien. In deze fase werkt u samen met onze grafisch designer die uw ideeën zal vertalen in een grafische voorstelling.

Stap 4: Opzetten van uw website en zoekmachine optimalisatie

Wanneer alle informatie bekend is, bouwen wij uw website op de meest geoptimaliseerde manier, geheel volgens afspraak. Wij doen een zoekwoordanalyse en naar aanleiding daarvan nemen wij uw teksten onder de loep zodat u beter gevonden zal worden.

Prijs

De prijs is afjankelijk van een aantal factoren. Allereerst bekijken we wat u precies nodig; het spreekt voor zich dat een dynamische webshop iets groter zal zijn qua investering dan een statische informatieve website. Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte. Met onze maandelijkse vaste prijzen wordt uw investering minimaal en te spreiden over een langere periode. Zo weet u ook dat u steeds van de beste service kunt genieten

.