Logo design / huisstijl

Sterke communicatie via logo & huisstijl

Sterke communicatie is belangrijk! Daarom ontwerpen wij kwaliteitsvolle logo's en huisstijlen met een duidelijke en krachtige boodschap! Wij werken zowel voor starters als kleine tot middelgrote ondernemingen.

Uw huisstijl is wat uw potentiële klanten te zien krijgen en waardoor hun eerste indruk over uw bedrijf gevormd wordt. Het omvat de combinatie van uw logo, de gebruikte lettertypes en de kleuren die passen bij uw bedrijfsactiviteit. Wij zorgen er dus voor dat uw logo en huisstijl proffesioneel overkomen en een perfecte vertaling zijn van uw identiteit als bedrijf, zodat de klant weet wat hij van u kan verwachten.

logo design


Uw logo en huisstijl kunnen worden gebruikt op al uw visuele communicatie; uw visitekaartjes, de belettering van uw wagen, uw briefhoofden en enveloppen, facturatiepapier, flyers, folders, kalenders, affiches, bedankingskaartjes enz… Door uw logo en huisstijl consequent toe te passen en te herhalen op al uw communicatiemateriaal, maakt u uw merk en daarmee ook uw bedrijf sterker.

Uw logo en huisstijl worden natuurlijk ook geïmplementeerd in de websites die we maken. Uw website wordt dus opgemaakt in de stijl die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt, tenslotte is een website een soort online visitekaartje voor potentiële én bestaande klanten.

Door een professionele opmaak in combinatie met SEO en SEA wordt uw website dé manier om nieuwe klanten aan te trekken.

.